Virksomheder

Mikkel De Linde har mange års erfaring inden for investering og iværksætteri, som har bragt mange spændende typer samarbejde med sig. Det er efterhånden blevet til et omfangsrigt netværk af kompetente mennesker, der arbejder indenfor meget forskellige brancher. Fælles for dem alle er, at de er passionerede i det, de laver, og det er en af mange grunde til, det er interessant at investere i deres virksomheder og ideer.

Delinde.dk

Gennem Byggeselskab Mogens De Linde er det muligt at leje kontorfaciliteter i København og Århus samt udlejning af lejligheder og salg af sommerhuse. Ofte er lejemålene kendetegnet ved at være fredede opkøbte bevaringsværdige bygninger, der inden for bygningens oprindelige stil, er blevet moderniseret og gjort anvendelig.

Dreamlike

Dreamlike Studios inviterer dig ind i et gamingunivers, hvor drømme og fantasier bliver til virkelighed. Der tilbydes en unik totalløsning, der består af tre services, VR-spiludvikling, gaming eventkampagner og firstmover-konceptet Gaming as a Service.

Esen Studio

ESEN Danmark er et nyligt etableret mediehus og er samtidig en underafdeling af ESEN Esports AB, som har fokus på E-sport og entertainment. ESEN Studio producerer liveudsendelser, live on site produktioner og andre medieproduktioner. Endvidere har ESEN Studio et lokalt studie til medieproduktion til rådighed for deres kunder.

HahaInvest

House of Dreams

I House of Dreams finder du et nyistandsat og moderne kontorfællesskab, der på tværs af brancher skaber et stærkt og professionelt netværk mellem virksomheder. De mangeartede kompetencer under samme tag bidrager til et unikt fagligt fællesskab, hvor den næste sparring og ideudveksling altid kan findes lige rundt om hjørnet.

Callanalytics

Call Analytics er et sporings- og analyseværktøj til online- og offline markedsføring, der registrerer om en virksomheds indgående opkald genereres fra hjemmesiden, kampagner eller annoncer mm. Når det synliggøres, hvor opkaldene udspringer fra, får virksomheden et overblik over rentabiliteten af de foretagne markedsføringstiltag.

Fox facility

Fox Facility kommer dig til undsætning, når livets forandringer sker. De tilbyder både rydning og rengøring af henholdsvis dødsbo og konkursbo. De hjælper gerne med afhentning af affald, affaldssortering og kan også forsyne dig med affaldscontainere i forskellige størrelser.

Menu Luk